Kategóriák:
ÉTTEREM / CUKRÁSZDA-FAGYLALTOZÓ / BORÁSZAT-PÁLINKAHÁZ / REGGELIZŐ / SÜTÖDE

 

ÉTTEREM

Cadran Pizzéria Pub

A mediterrán világ hangulatát idézi Cadran Pizzéria Pub étel, ital kínálata, valamint atmoszférája. Nyáron mediterrán terasszal várjuk vendégeinket, télen pedig a belső helység pub hangulatával családias légkörben étkezhet, vagy élvezheti a széles italkínálat örömeit.
Étlapunkon szerepelnek az olasz konyha remekei, pizzák, tészták, halak, de nem hiányozhatnak a magyar tradicionális konyha alap ételei sem úgy mint frissensültek, halászlé, grill húsok, desszertek.
Vendégeink, akik különleges gasztronómiai élményre vágynak, válogathatnak mexikói ételkínálatunkból.

Cím: 2300 Ráckeve, Hősök tere 1.cadran
Tel: 06- 24/485-470
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.cadran.hu 
Facebook: Cadran Pizzéria Pub
https://www.facebook.com/Cadran.Pizzeria

 

Kiskeve Étterem - Duna Relax Hotel **** (12 éven felüli vendégeknek)

Finom eleganciával berendezett, kellemes miliő várja Önöket, csupa fény éttermünkben, nagyszerű fogásokkal, zamatos borokkal, mennyei süteményekkel.
Kiváló séfjeink a grillsütés elismert szakemberei. Könnyű grillezett halak, szárnyasok és steak-ek mind jól megférnek egymás mellett az étlapon és a grillrácson is! 
Fedett, üvegezett, kertre nyíló teraszunkon, télen is várjuk vendégeinket.

Cím: 2300 Ráckeve, Dömsödi út 1-3.Duna relax etterem
Tel: 06-24/523-230
Fax: 06-24/523-250
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.wellnesshotel.hu /vendeglatas
F
acebook: Duna Relax Hotel
https://www.facebook.com/wellnesshotel.hu

 

Horgásztanya Vendéglő

Csendes, nyugodt környezetben levő éttermünk, közvetlenül a Kis - Duna partján található. Nyáron kerthelyiséggel kiegészülve, kiváló ételekkel és borokkal várjuk Vendégeinket az év minden napján.

Á la carte étkezés mellett ideális helyszín családi és céges rendezvényeknek, esküvői vacsorák helyszíneként. Csónakkal, hajóval érkező Vendégeink részére kikötési lehetőséget biztosítunk.

Cím: 2300 Ráckeve, Keszeg sor 6.IMG 3032
Telefon: +3630/216-5243
facebook: Horgásztanya Vendéglő
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: rackeveihorgasztanya.hu
Facebook: Horgásztanya Vendéglő
https://www.facebook.com/Horg%C3%A1sztanya-Vend%C3%A9gl%C5%91-766863160172866 

 

 

Sutyi & Sasi Étterem és Pizzéria

Éttermünk a Kastély-tó partján, a benzinkút szomszédságában található. Ételeink főleg a magyar konyha remekei, de megtalálhatóak az étlapon az olasz tésztáktól a friss nyári salátákig terjedően mindenféle egyéb ételkülönlegességek is.
Pizzáinkat kézzel készítjük, fatüzelésű kemencében kövön sütjük, és hangulatos kerthelyiséggel várjuk vendégeinket.

Cím: 2300 Ráckeve, Kastély utca 2/aSutyi Sasi 02
Tel: 06- 24/423-283
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.sutyisasietterem.hu 
Facebook: Sutyi&Sasi Étterem és Pizzéria
https://www.facebook.com/sutyisasietterem 

 

Tókert Csárda

A város szélén, kissé beljebb, ahogy régiek is hívták "Tókert" ... áll Ráckeve soron következő büszkesége, a Tókert Csárda. Zegzugos részen, madarak lakta óriás tölgyek ölelésében, a Duna szomszédságában, a termálvíz nyugtató csobogása (Aqua Land Termál és Élményfürdő, Ráckeve) mellett várja, hogy befogadhassa és éltethesse ide érkező helyi és távoli vendégeit. A Tókert Csárda olyan békebeli helyszíne, képviselője kíván lenni a helyi magyar gasztronómiának, ami visszavisz az időben és térben, ahol szinte érezzük, ahogyan a halászlé és pacalpörkölt illata egyszerre úszott a levegőben és keveredett a Duna illatával, a jó ráckevei út porával. Ladikok lapátjainak csobbanása diskurált a vizet szelő motorcsónakok zümmögésével...., árnyas fák alatt sziszegett a szóda, fröccsent a fröccs..

Cím: 2300 Ráckeve, Strand utca 4.tokert csarda
Tel.: 06-30/886-4828
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook: Tókert Csárda Ráckeve 
https://www.facebook.com/T%C3%B3kert-Cs%C3%A1rda-R%C3%A1ckeve-1838120999784003

Vízparti lakásétterem és sörbüfé

Hamisítatlan természeti szépségű helyen hagyományos ételekkel várjuk leendő Vendégeinket az ország első vízparti lakáséttermében a Ráckevei Duna

Cím: 2300 Ráckeve Somlyó u 58.Vízparti lakásétterem
Tel: 06-20/263-8587
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook: 
Vízparti lakásétterem és sörbüfé
https://www.facebook.com/vizpartilakasetterem 

 


 

Csöni Étterem és Kávézó -

!! A Csöni étterem jelenleg nem üzemel!!

A térség egyik legimpozánsabb, és gasztronómiailag legszínvonalasabb étterme, mely 2013 tavaszán új arculatot kapott.
Étlapunkon kész étel kompozíciókat, kiváló borokat és pálinkákat kínálunk, mindezt XXI. százai színvonalon, ám mégis vidéki árszínvonalon.
Várjuk Önt is szeretettel az év minden napján!

Cím: 2300 Ráckeve, Szent János tér 3.csoni etterem
Tel: 06- 24/485-688
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.csonietterem.hu 

 

 

CUKRÁSZDA / FAGYIZÓ

 

Romantika Cukrászda

A Romantika egy igazi romantikus kis cukrászda a Savoyai kastély mögött. Már az elnevezés magában hordozza belső kialakításának stílusjegyeit. A gyönyörű kerttel körülvett nagy terasz nyáron vendégeink kedvenc helye.

Cím: 2300 Ráckeve, Árpád tér 9.romantika cukraszda
Tel: 06- 24/485-628
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.romantikacukraszda.hu
Facebook: Romantika cukrászda 
https://www.facebook.com/romantikacukraszda

 

Incsi - Fincsi Falatozó Fagylaltozó

Rendezvényházunk "földszintjén" lévő gyorséttermünk és fagylaltozónk Ráckeve talán legszebb részére, a Duna-parti piac-sétányra nyílik. Hétfőtől péntekig menü rendszerben készült ételeink helyben fogyaszthatók illetve elvihetők. Saját készítésű olasz fagylaltal és házias ízekkel várjuk kedves vendégeinket.incsi fincsi

Cím: 2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 2. , Szegedi Kis István sétány
Tel: 06-30/575-5292
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.kalmanbacsi.hu
Facebook: Incsi - Fincsi falatozó, fagylaltozó
https://www.facebook.com/Incsi-Fincsi-falatoz%C3%B3-fagylaltoz%C3%B3-1721449871451754 

 

Manna Ice - Kézműves Fagylaltozó

A Manna Ice Kézműves Fagylaltozó Ráckeve szívében, a Szent István tér 8. szám alatt található, a szakorvosi rendelőintézettel szemben. manna fagyizo
Az olasz receptúra alapján készített, prémium minőségű, kézműves fagylaltok széles választékával, valamint minőségi kávékkal és üdítőkkel várjuk kedves vendégeinket.

Cím: 2300 Ráckeve, Szent István tér 8.
Tel: 06- 20/924-3195
E-mail: >Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Facebook: Manna Ice Kézműves Fagylaltozó Ráckeve
https://www.facebook.com/mannaicerackeve 

 

Otto Gelato Fagyizó

Otto Gelato Fagyalatozó 2020-ban nyított Ráckevén a Szent István tér 12-ben.

Cím: Ráckeve Szent István tér 12.Otto Gelato Fagyizó
Tel: 06-30/906-3071
Facebook: Otto Gelato Fagyizó Ráckeve
https://www.facebook.com/Otto-Gelato-Fagyiz%C3%B3-R%C3%A1ckeve-112169093770201/?ref=page_internal

 

 

BORÁSZAT /PÁLINKAHÁZ

Erdős Pincészet

Pincészetünk a Csepel-sziget déli részén, Ráckevén található. Budapestről megközelíteni az 51-es főúton lehet; vagy aki szereti a hangulatos kis településeket, válassza útiránynak magát, a szigetet, illetve nyugati irányból a Nagy Dunán komppal hajózhat át hozzánk.
A szőlő – bor szeretete családunkban tradíció. Édesapánk munkáját folytatjuk. Mintegy 15 hektár területen folyik a szőlőművelés. Elsősorban az alföldi borok jó minőségére törekedünk; fehér, vörös illetve rosé fajtában egyaránt.
Borfajtáink: Rajnai Rizling, Chardonnay, Cserszegi Fűszeres, Kékfrankos, Cabernet Franc, Cabernet Franc Rosé, Zweigelt.
Vállalatokat, egyéni borkóstolókat, diákcsoportokat egyaránt szívesen látunk vendégül pincénkben, bejelentkezés alapján, igény szerinti borkorcsolyával.

Cím: 2300 Ráckeve, Kastély u. (MOL benzinkútnál a étterem mellett).ERDŐS PINCÉSZET LOGO 2013 FINAL
Tel: 06- 24/422-053
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kevevára Pálinkaház

A Kevevára Pálinkaház 2015-ben kezdte meg tevékenységét Ráckevén. A jelenkornak megfelelő, legkorszerűbb berendezésekkel állunk a bérfőzetők rendelkezésére. Csepel-szigeten jelentős szőlő és gyümölcstermesztés folyik, így a minőségi pálinkafőzéshez helyben áll rendelkezésre a gyümölcs alapanyag és a korszerűen felszerelt pálinkaház.
Kereskedelmi főzés is működik, így saját márkás termékünk megvásárolható Pálinkaházunkban vagy a Szegedi Kis István sétányon található Pálinkárium, ami szerdán és szombaton a piac ideje alatt tart nyitva.

Cím: 2300 Ráckeve, Újhegy Cukorka utca 2.kevevára logo
Tel: 06- 30/940-7495
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  Web: www.kevevarapalinka.hu 
Facebook: Kevevára Pálinkaház
https://www.facebook.com/kevevarapalinka

 

 

REGGELIZŐ

Minden jót Termelői Bolt és Reggeliző

A Minden jót Termelői Bolt és Reggeliző Ráckeve szívében a Posta köz 4. szám alatt található, a szerb templom szomszédságában. A polcokon helyi-, kistérségi és általában véve kiváló minőségű magyar élelmiszerek találhatók. A bisztróban termelői alapanyagokból készített meleg reggeliket, szendvicseket, salátákat, adalékmentes péksüteményeket, tortaszeleteket, házi süteményeket, kávét, teát kínálnak. Kapható még többek között kovászos kenyér, lórévi tejtermék, kiskunlacházi méz és szörp, lórévi tészta, ráckevei pálinka és bor, kiskunlacházi csoki. Céljuk, a helyi családi vállalkozások termékeinek rendszeres eljuttatása a az itt élő vásárlóközönség illetve a turisztikai célból városunkba érkezők számára. A nagy magyar márkák hiteles képviselői: már megtalálható náluk a Csíki Sör, Share- a jótékony ser, Majomkenyér, Tikkadt Szöcske  - a magyar kóla, Békanő (a hasadba) különleges limonádék, Rex Ketchup, Tunki-Tunki, Ghaurved mustár. Közösségi térként a helyi értékek képviselői, szívesen rendeznek kiállítást itt élő emberek munkáiból, szerveznek DIY alkotóműhelyt szintén helyi kézművesek közreműködésével. Ajándéktárgy részlegükön megkezdték a Ráckeve szuvenírek forgalmazását és mindig található a kínálatban kézzel és szívvel készített kedves ajándéknak való. 
Jelenlegi nyitvatartásuk a reggeliző funkciót erősíti: hétfőtől szombatig 7.00 - 12.00 óráig várják a vevőket, vendégeket. 
Barátságos hely, vendégszerető kiszolgálás, minőségi hazai termékek!

Cím: 2300 Ráckeve, Posta köz 4.minden jót
Tel:06-30/163-8852
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.mindenjot.hu 
Facebook: Minden jót
https://www.facebook.com/mindenjotrackeve

 

 

SÜTÖDE

Hal-Ász Halsütöde

Szeretettel várom a Kis-Duna partján lévő Ráckeve szívében található igazi békebeli hangulatot árasztó halsütödémben. Kóstolja meg igazi helyi sült hal ételkülönlegességeinket. Látogasson meg minket, legyen a vendégünk!

Cím: 2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 21.halasz halsutode
Tel: 06- 70/208-0593
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Facebook: Hal Ász Halsütöde
https://www.facebook.com/Hal-%C3%81sz-Hals%C3%BCt%C3%B6de-164527857227754

 

Szegedi Imre Pecsenyesütő

Minden szerdán és szombaton a Csónakos piacon megtalálható Imre bácsi pecsenyesütője, a Református templom lejáratánál.

Cím: 2300 Ráckeve, Szegedi Kis István sétány
Minden szerdán és szombaton a Csónakos piacon

 

 

 

 

 

További információ: http://www.tourinform.rackeve.hu/?page=admin_vendeglatohelyek&lang=hu&iddi=1

MFF kedvezményezetti infoblokk

banner 900x300

Tourinform irodák és információs pontok felújítása

tourinform felujitas

Ráckeve Árpád tér és hév állomás közötti kerékpárút létesítése

logo kerekparut

A Ráckevei Ady Endre Gimnázium épületenergetika korszerűsítése KEHOP-5.2.9-16-2016-00119

adygimi 2 banner

Külterületi helyi közutak fejlesztése..." - VP6-7.2.1-7.4.1.2-16

eu videki tersegek

Ráckeve Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

banner ASP 2018

Tourinform Ráckeve

Tourinform Ráckeve

A „Határtalanul!” program Kárpátaljai akcióprogram (HAT-17-04) pályázat

hatartalanul banner

Hasznos funkciók

szechenyi 2020 logo

A Közép-Duna vízi turizmusának komplex fejlesztése

szechenyi 2020

Vadkacsa Szabadstrand és Kemping

A ráckevei Vadkacsa szabadstrand fejlesztése

logo vadkacsa
 

csaladbarathely

Facebook

Online TV

A weboldal cookie-kat használ. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.
Elfogadom