Közérdekű

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

A kezelés pontos időpontja: 2021. július 28. napján, napnyugta utáni órákban. Rossz idő esetén a védekezés 2021. július 29-30. napján, ugyanebben az időben kerül elvégzésre.

Bővebben...

Korábban már hírt adtunk arról, hogy az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. 11,3 millió Ft támogatásban részesítette Ráckeve Város Önkormányzatát. A támogatás felhasználási célja: a már meglévő térfigyelő rendszer bővítése 6 (hat) darab nagy felbontású, infravetős kamerával, a szükséges műszaki elemek, illetve energia-ellátás biztosításával. A kiépítés megtörtént, a meglévő térfigyelő kamerarendszerbe bekapcsolásra került. A már megtisztított területekre történő bejutás megakadályozása céljából 4 db nem elektronikus sorompó is telepítésre került. A támogatási szerződésben foglalt kötelezettségeinknek eleget tettünk, a 11,3 millió Ft felhasználásra került, melyet még 711 ezer Ft önerővel ki kellett egészíteni.

Ráckeve Város Önkormányzata

Dr. Kiss Magdolna helyettestése az alábbiak szerint alakul.

2021.június 01-november 30. között:

H,Sz,P  ( rendelési idő: 7.30-10.30 h):
Dr. Demeter Béla István csecsemő-gyermekgyógyász
 
K,Cs: ( rendelési idő: 14.00-17.00 h ):
Dr. Kiss Magdolna

 

Dr. Kiss Magdolna nyári szabadsága:
2021. május 31 - június 13.
2021. július 19 - július 31.
2021. augusztus 23- szeptember 05.

 polgarorseg 1.png

BIZTONSÁGOSABB AZ ÉLET,HA A RENDET TE IS VÉDED !

A Polgárőrség Magyarország egyik legnagyobb civil szervezete amelynek fő célja,hogy a lakókörnyezetében mindenki biztonságban érezhesse magát.

                          polgarorseg 2                        

Ha szeretnél tenni:

Bővebben...

Tisztelt lakosság!
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a ráckevei ügyfélszolgálat április 12-étől újra nyitva tart. Az üdülőingatlanok tulajdonosai egész évre átvehetik a zsákokat.
 
Felhívjuk a figyelmet, hogy a fertőzés elleni védekezés érdekében, az ügyfélszolgálati irodákban történő ügyintézés során továbbra is KÖTELEZŐ az arcvédő maszk használata! Ügyeljenek a biztonságos - 1,5 méter - távolság betartására. Az ügyféltérben egyszerre egy ügyfél tartózkodjon.
Ügyintézésre továbbra is az elektronikus vagy telefonos elérhetőségeinket részesítsék előnyben!
Munkatársaink és Ügyfeleink egészségének megőrzése érdekében kérjük csak indokolt esetben keressék fel személyesen az ügyfélszolgálati helyszíneket!
 
Megértésüket köszönjük!

A Tisztítsuk meg az országot” projekt I. ütemére a Belügyminisztérium, mint támogató által biztosított 6 890 460 Ft, 100 %-os támogatású pályázat végrehajtásaként 533 köbméter, másképpen 105 470 kilogramm illegálisan lerakott hulladékot takarítottunk el, legnagyobb mértékben a Homokbányához vezető út melletti részről, valamint a település más pontjairól, a Szürüki útról, a Vízér utcából, illetve egy, Szigetbecse felé eső területrészről pár hét alatt.

Bővebben...

Üdülőingatlannal rendelkezők figyelmébe

Értesítjük kizárólag azon üdülőingatlannal rendelkező Ügyfeleinket, akik az idei üdülőszezonra járó emblémás zsákokat még nem vették át, a járványhelyzet okozta akadályoztatás miatt, bármely 120 literes űrtartalmú zsákban kihelyezhetik kommunális hulladékukat.

A közszolgáltatás jogosult igénybevételének időtartama alatt, hetente 1 db max. 120 liter űrtartalmú zsákban, annak tetejét gondosan összezárva,kizárólag kommunális hulladékot helyezhetnek ki.

Reggelente még nagyon hideg van, de napról-napra hosszabbak a nappalok. Lassan, de biztosan ébred a természet, közeledik a tavasz. Az első langyos sugarak visszatessékelik a varjakat az erdőkbe és az utakra csalogatják a kerékpárost.

Napjainkban a gyalogos és kerékpáros közlekedés Európában és Magyarországon egyaránt a figyelem középpontjába került. Ennek oka, hogy a gyalogosok és a kerékpárosok - mint a közúti közlekedés egyik legvédtelenebb résztvevői - aránya az összes közlekedési baleseten belül magas. Ezen balesetekre jellemző, hogy szinte minden esetben személyi sérüléssel járnak, s igen gyakran súlyos, ill. tragikus kimenetellel végződnek.

A forgalomban betöltött arányukhoz mérten kifejezetten magas a kerékpárosok aránya a balesetet okozók körében (13%), míg a gyalogosok a közúti balesetek mintegy 6%-át idézték elő. A halálos balesetek áldozatai a legtöbb esetben a gépkocsik vezetői, illetve utasaik voltak. Őket leszámítva e tekintetben a leginkább érintett közlekedői réteg a gyalogosok, illetve a kerékpárosok.

Bővebben...

Tájékoztató a koronavírusról

corona plakát

Ráckeve Árpád tér és hév állomás közötti kerékpárút létesítése

logo kerekparut

banner 900x300

Tourinform irodák és információs pontok felújítása

tourinform felujitas

A Ráckevei Ady Endre Gimnázium épületenergetika korszerűsítése KEHOP-5.2.9-16-2016-00119

adygimi 2 banner

Külterületi helyi közutak fejlesztése..." - VP6-7.2.1-7.4.1.2-16

eu videki tersegek

Ráckeve Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

banner ASP 2018

Fesztiválok 2020

Fesztiválok Ráckevén 2020

A „Határtalanul!” program Kárpátaljai akcióprogram (HAT-17-04) pályázat

hatartalanul banner

Hasznos funkciók

Értesítés

Ráckeve Város Önkormányzatának

Képviselő-testülete

2021. szeptember 23-án (csütörtök) 18.00 órai kezdettel
K Ö Z M E G H A L L G A T Á S T
tart, amelyre tisztelettel meghívom.

  Meghívó közmeghallgatásra - 2021. szeptember 23.

Tisztelt lakosság!

A COVID-19 koronavírus járvány II. hulláma kapcsán kialakult helyzetre való tekintettel mindannyiunk egészségének a megóvása érdekében az ügyfélfogadásunkat 2020. október 5. napjával az alábbiak szerint módosítjuk:

Ügyintézési lehetőségek a Polgármesteri Hivatalban

A ráckevei Vadkacsa szabadstrand fejlesztése

logo vadkacsa
 

Patay nap

patay

Ráckevei integrált szociális város-rehabilitáció pályázat VEKOP-6.2.2-15-2016-00004

interalt szocrehab

csaladbarathely

Facebook értéktár

RSD Projekt

rsd banner

Online TV

A weboldal cookie-kat használ. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.
Elfogadom