dakov

Az igénybe vett szolgáltatások ellenértékét a hiteles vízmérőn mért fogyasztás alapján számolja el a DAKÖV Kft. A mérésügyről szóló 1991. évi XLV. törvény előírja a vízmérő tulajdonosa – a bekötési vízmérők esetében ez Társaságunk - számára a bekötési vízmérő 8 évente történő, hitelesítési célú vízmérőcseréjét. Ez a Felhasználó és a Szolgáltató közös érdeke, Ön is tegye lehetővé a mérőcserét a korrekt, valós fogyasztás elszámolása érdekében!

Ahhoz, hogy a törvényi előírásoknak meg tudjunk felelni

2019. április hónapban Ráckeve, Somlyósziget településrészen

megkezdjük az ingatlanokon található vízmérők lecserélést.

Ha Ön nem tud jelen lenni a vízmérő cserekor, megbízhatja képviselettel bármely (18 év fölötti) közvetlen hozzátartozóját, szomszédját. Ha a meghatalmazott nem közvetlen hozzátartozó, a képviseletet Önnek írásban engedélyeznie kell meghatalmazottjának, melyet kérésre a szerelőinknek be kell tudni mutatni.

Tájékoztatjuk, hogy a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 58/2013. (II. 27.) Korm. rendelet 64. § (6) bek. szerint:

„ A felhasználó köteles a víziközmű-szolgáltató által megküldött értesítésben megjelölt vagy a közös megegyezéssel kijelölt időpontban a felhasználási helyhez tartozó mérőhelyen a munkavégzést lehetővé tenni.”

Előbbiek be nem tartása a felhasználó részéről szerződésszegésnek minősül a fent hivatkozott Korm. rendelet 70. § (2) bek. e) pontja szerint. Szerződésszegés esetén a víziközmű szolgáltatónak jogában áll a felhasználóval kötött közszolgáltatási szerződés felmondása és a szolgáltatás megszüntetése.

Ugyanígy szerződésszegésnek minősül, ha esetleg valaki közszolgáltatási szerződés nélkül vételez vizet a víziközmű hálózatból. Kollégáink, ha ilyen esetet találnak, akkor minden előzetes felszólítás nélkül a vízbekötést megszüntetik!

Javasoljuk, hogy bizonytalanság esetén egyeztessenek ügyfélszolgálatunkkal ügyfélszolgálati nyitvatartási időben a szerződésükkel kapcsolatban!

Fentiek alapján kérjük Tisztelt Felhasználóink szíves együttműködését, hogy szerelőink a vízmérők cseréjét elvégezhessék!

Köszönjük együttműködését!

Ráckeve, 2019. 02. 27.

Bodonyi-Kovács Tamás
üzemmérnök

banner 900x300

Tourinform irodák és információs pontok felújítása

tourinform felujitas

Ráckeve Árpád tér és hév állomás közötti kerékpárút létesítése

logo kerekparut

A Ráckevei Ady Endre Gimnázium épületenergetika korszerűsítése KEHOP-5.2.9-16-2016-00119

adygimi 2 banner

Külterületi helyi közutak fejlesztése..." - VP6-7.2.1-7.4.1.2-16

eu videki tersegek

Ráckeve Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

banner ASP 2018

A „Határtalanul!” program Kárpátaljai akcióprogram (HAT-17-04) pályázat

hatartalanul banner

Hasznos funkciók

szechenyi 2020 logo

A ráckevei Vadkacsa szabadstrand fejlesztése

logo vadkacsa
 

csaladbarathely

Facebook

RSD Projekt

rsd banner

Online TV

A weboldal cookie-kat használ. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.
Elfogadom