Ismét működik az RSD honlap!

Tájékoztatjuk az ingatlantulajdonosokat, hogy a honlapot ért támadások megakadályozása érdekében biztonságos környezetbe, új tárhelyre került át az RSD Parti Sáv beruházás honlapja. Az átmeneti karbantartási időszak alatti kellemetlenségekért elnézésüket kérjük.

Feltételes döntés a kivitelezőről
A tavaly novemberi ajánlattételi határidőre beérkezett két kivitelezői ajánlat elbírálását követően az RSD Társulási Tanács feltételes döntést hozott a kivitelező személyéről 2013. december 19-i ülésén.
A döntés értelmében a Híres Fém Hungária Kft. ajánlatát érvénytelennek nyilvánította, mivel az a Közbeszerzési Törvény több pontjában megfogalmazott feltételeknek nem felelt meg.
Ennek megfelelően a közbeszerzés érvényes ajánlattevője a PSZ RSD Konzorcium : Vezető: Penta Általános Építőipari Kft. Tag: Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt.
A közbeszerzési eljárás akkor tekinthető lezártnak és csak abban az esetben hirdetheti ki a Társulási Tanács, hogy a PSZ RSD Konzorcium ajánlattevő az eljárás nyertese, amennyiben a Közbeszerzési Felügyeleti Főosztály kiállította az eljárásra vonatkozó szabályossági tanúsítványát.
A 2014-es év kezdetével a Közbeszerzési Felügyeleti Főosztálynál szervezeti átalakítások vannak. Amint ez a folyamat lezajlik várható, hogy megkezdődik a közbeszerzési eljárások tanúsítványainak kiállítása is.
A RSD Társulási Tanács határozatát ide kattintva tekintheti meg.

2015. áprilisig meghosszabbított véghatáridő
Amint a csatornázó céggel megkötik, a vállalkozói szerződést rögzítésre kerül a projekt véghatárideje.
Sokan érdeklődnek afelől, hogy nem csúszik ki a projekt az Uniós Támogatási Szerződésben meghatározott véghatáridőből? Nem veszítjük el a nagy összegű támogatást emiatt?
A támogatás kedvezményezettje (a beruházó), az RSD Parti Sáv Önkormányzati Társulás még 2013-ban jelezte az Unió felé véghatáridő módosítás iránti kérelmét, mely következtében a határidőt meghosszabbítják 2015. áprilisáig.
Amennyiben a tavaszi hónapokban (2014. április) megkezdődnek a konkrét területi csatornázási munkálatok, műszaki szakértők szerint 1 év elegendő lesz a kivitelezésre. A határidő eltolódásából adódó veszteségeket a Támogató Szervezet viseli.

Mikor kezdik a csatornázást? Hogyan haladnak? Milyen munkálatokat végeznek az egyes telkeken?
Ezek a kérdések, melyek jelenleg legjobban foglalkoztatják az érintetteket. És íme a válaszok:
1. Sokan érdeklődnek a beruházás pontos ütemterve felől, vagyis az iránt, hogy mely területeken konkrétan mikor fognak csatornázni?
A pontos ütemterv a kivitelező vállalkozóval aláírt szerződés része, tehát amint a szerződés megkötésre kerül erről is tájékoztatni fogjuk az érintett ingatlantulajdonosokat. A vállalkozó erőforrásainak, kapacitásának tükrében határozza meg, hogy mely területeken kezdi el a csatornázást legelőször, és hogy milyen sorrendben, ütemben halad a 14 érintett településen.

A munkálatok várható kezdése: 2014. április
2. Milyen munkálatokat végeznek az egyes telkeken?
A beruházás kivitelezésének megkezdésekor mérnök szakemberek járják végig a csatornázásra váró területeket és egyeztetnek az ingatlantulajdonosokkal az arra a telekre vonatkozó konkrét műszaki megoldásról.
Erre azért van szükség, mert a jelenleg érvényben levő vízjogi létesítési tervek 2010-ben készültek (érvényességük 2015-ig szól), melyekhez képest az elmúlt években történtek változások az érintett területeken. A beruházás sajátossága, hogy szennyezőanyagot vezet el a parti sávból, tehát azok a telkek részesei a projektnek, amelyeken építmény van, szennyezőanyag keletkezik. Mivel ezen a téren változások történtek ezért felmérik a területet a műszaki szakemberek.
A honlap címoldalán a bal oldali térképre kattintva részletesen megtekinthetők az átnézetes helyszínrajzok, melyek segítségével tájékozódhatnak a csatorna nyomvonaláról és a telkek rendszerbe való bekötéséről. emellett a dokumentumok - Műszaki információk a parti sáv csatornázásáról menüpontban tájékozódhatnak a műszaki tartalomról.

 

banner 900x300

Tourinform irodák és információs pontok felújítása

tourinform felujitas

Ráckeve Árpád tér és hév állomás közötti kerékpárút létesítése

logo kerekparut

A Ráckevei Ady Endre Gimnázium épületenergetika korszerűsítése KEHOP-5.2.9-16-2016-00119

adygimi 2 banner

Külterületi helyi közutak fejlesztése..." - VP6-7.2.1-7.4.1.2-16

eu videki tersegek

Ráckeve Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

banner ASP 2018

A „Határtalanul!” program Kárpátaljai akcióprogram (HAT-17-04) pályázat

hatartalanul banner

Hasznos funkciók

 Értesítés

Ráckeve Város Önkormányzatának
Képviselő-testülete
2024. április 18-án  (csütörtökön)
14.00  órakor ülést tart
amelyre tisztelettel meghívom.

Képviselő-testületi meghívó
2024. április 18-ai ülésre

szechenyi 2020 logo

A ráckevei Vadkacsa szabadstrand fejlesztése

logo vadkacsa
 

csaladbarathely

Facebook

RSD Projekt

rsd banner

Online TV

A weboldal cookie-kat használ. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.
Elfogadom