Ráckeve Város településfejlesztéssel és rendezéssel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól hozott 25/2015.(I.28.) számú Önkormányzati határozat 3. pontjában felsorolt partnerségi egyeztetésben résztvevők körét tájékoztatom, hogy elkészült Ráckeve Város településszerkezeti tervének, helyi építési szabályzatának és szabályozási tervének tervezete.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Kormányrendelet 38. § (1) bekezdése alapján a településrendezési eszközök elkészült tervezetét az elfogadás előtt véleményeztetni kell.

Az elkészült dokumentumok megtekinthetők elektronikusan a www.rackeve.hu honlapon a Dokumentumok - Településrendezési terv tárhelyen, vagy papíralapú dokumentum formátumban a Polgármesteri Hivatalban a Főépítésznél hétfőn és szerdán 9-16 óra között.. Személyes megtekintés esetén előzetes időpont-egyeztetés telefonon: 06 30 9005898, vagy emailben Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elérhetőségen.

Az egyeztetési eljárásba bevonásra kerülő partnerek köre a Partnerségi Egyeztetés Szabályzat alapján:

„ a) Ráckeve teljes lakossága,

b) valamennyi ráckevei székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezet és vállalkozás,

c) ráckevei – politikai pártnak és politikai érdekképviseletnek nem minősülő – alapítványok, egyesületek, és civil szervezetek,

d) valamennyi, a településen működő elismert egyház, illetve vallási közösség,

e) településfejlesztéssel és településrendezéssel összefüggésbe hozható érdekképviseleti szervezetek szakmai területi, megyei kamarák által kijelölt tagsággal rendelkező tagok csoportja.˝

Tájékoztatom az érdekelteket, hogy a településszerkezeti terv, a szabályozási terv, valamint helyi építési szabályzat elkészült tervezetével kapcsolatban észrevételt, javaslatot tehetnek, véleményt nyilváníthatnak elektronikus levélben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címekre, vagy írásos észrevétellel a Ráckevei Polgármesteri Hivatal címére történő megküldéssel, vagy az írásos észrevétel személyes leadásával a Polgármesteri Hivatal titkárságán.

A vélemény-nyilvánításra - a Korm. rendelet 38.§ (3) bekezdése alapján - jelen tájékoztatás önkormányzati honlapon történő megjelenésétől számított 30 napon át van lehetőség.

Megjelenés időpontja: 2017.02.10.

Vélemény-nyilvánítás utolsó időpontja: 2017.03.13.

Tájékoztatom továbbá a település lakosságát, a partnerségi egyeztetésben résztvevők körét, hogy 2017. február 22-én (szerdán) 17 órakor lakossági fórumot tartunk (helye: Ráckeve, Kossuth L. u. 25. régi Városháza díszterme), melynek témája az elkészült és véleményezésre bocsájtott Településszerkezeti Terv (TSZT), Szabályozási Terv és Helyi Építési Szabályzat (HÉSZ).

Szadai József
polgármester

banner 900x300

Tourinform irodák és információs pontok felújítása

tourinform felujitas

Ráckeve Árpád tér és hév állomás közötti kerékpárút létesítése

logo kerekparut

A Ráckevei Ady Endre Gimnázium épületenergetika korszerűsítése KEHOP-5.2.9-16-2016-00119

adygimi 2 banner

Külterületi helyi közutak fejlesztése..." - VP6-7.2.1-7.4.1.2-16

eu videki tersegek

Ráckeve Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

banner ASP 2018

A „Határtalanul!” program Kárpátaljai akcióprogram (HAT-17-04) pályázat

hatartalanul banner

Hasznos funkciók

szechenyi 2020 logo

A ráckevei Vadkacsa szabadstrand fejlesztése

logo vadkacsa
 

csaladbarathely

Facebook

RSD Projekt

rsd banner

Online TV

A weboldal cookie-kat használ. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.
Elfogadom