Felhívjuk a lakosság és a gazdálkodó szervezetek figyelmét, hogy 2018. január 1-jétől bevezetésre került az elektronikus ügyintézés. Azon beadványok esetében is lehetővé vált, melyek eddig csak papír alapon voltak benyújthatóak.

Azokban az ügyekben, melyekhez nem áll rendelkezésre az ÁNYK (Általános nyomtatványkitöltő) keretrendszerben alkalmazható elektronikus űrlap, az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény (Eüsztv.) szerint elektronikus ügyintézésre kötelezett ügyfelek az Általános célú elektronikus kérelem űrlap (e-Papír) szolgáltatást kötelesek igénybe venni. Az e-Papír szolgáltatás célja, hogy azokban az eljárásokban vagy egyszerű ügyekben is legyen lehetősége az ügyfélnek beadványát elektronikus úton továbbítani a hatóság felé, amelyeket gyakoriságuk vagy egyéb ok miatt nem indokolt szakrendszerrel támogatni.

Az e-Papír egy díjmentes, hitelesített üzenetküldő alkalmazás, amely internetkapcsolaton keresztül, elektronikus úton köti össze az ügyfeleket a szolgáltatáshoz csatlakozott intézményekkel. A felületről csak abban az esetben lehet levelet küldeni, ha az intézmény csatlakozott az e-Papír szolgáltatáshoz, illetve a felhasználó rendelkezik Ügyfélkapuval. (Az ügyfélkapu regisztráció a https://ugyfelkapu.gov.hu linken tehető meg.)

Az e-Papír felület a https://epapir.gov.hu/ oldalon érhető el.

Az ügyindításhoz a Bejelentkezés gombra történő kattintást követően a megjelenő KAÜ-felületen az ügyfélkapus felhasználónevet és jelszót kell megadni. A megjelenő e-Papír oldalon különböző témák és ügytípusok közül lehet választani. A levélhez maximum 24 MB méretű dokumentum is csatolható, amely az Azonosításra Visszavezetett Dokumentumhitelesítés (AVDH) szolgáltatással hitelesíthető.

banner 900x300

Tourinform irodák és információs pontok felújítása

tourinform felujitas

Ráckeve Árpád tér és hév állomás közötti kerékpárút létesítése

logo kerekparut

A Ráckevei Ady Endre Gimnázium épületenergetika korszerűsítése KEHOP-5.2.9-16-2016-00119

adygimi 2 banner

Külterületi helyi közutak fejlesztése..." - VP6-7.2.1-7.4.1.2-16

eu videki tersegek

Ráckeve Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

banner ASP 2018

A „Határtalanul!” program Kárpátaljai akcióprogram (HAT-17-04) pályázat

hatartalanul banner

Hasznos funkciók

szechenyi 2020 logo

A ráckevei Vadkacsa szabadstrand fejlesztése

logo vadkacsa
 

csaladbarathely

Facebook

RSD Projekt

rsd banner

Online TV

A weboldal cookie-kat használ. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.
Elfogadom