Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Érintett Lakosságot, hogy Ráckeve településen Észak-Magyarországi Ivóvízminőség-javító Program 1. (ÉMO1.) KEHOP-2.1.3-15-2016-00031projekt keretében 2019. szeptember 16. - 2019. november 30.-ig,a Kossuth Lajos utcai vízhálózaton (HÉV állomás és Árpád tér között) és az Eötvös utcai vízhálózaton (Árpád tér és a Hősök tere között) gerincvezeték rekonstrukciós építési munkák fognak folyni. A rekonstrukciós munkák során a gerincvezeték és bekötővezetékek cseréje fog megtörténni.

Az üzemeltető DAKÖV Kft. tájékoztatása szerint az építési munkák során átmenetileg előfordulhatnak olyan időszakok, amikor a vas és mangán tartalom megemelkedése miatt a szolgáltatott ivóvíz esztétikailag (kismértékű elszíneződés miatt) kifogás alá eshet. Ez azonban az emberi szervezetre, háztartási gépekre semmilyen káros hatással nincs és ezek a jelenségek a karbantartási munkák befejezését követően meg fognak szűnni.

A fenn megnevezett időszakban a vízszolgáltatás a településrészen, a munkavégzés miatt, ideiglenesen lesz biztosítva. A házi bekötések cseréje a kivitelező által történő előzetes egyetetés és tájékoztatás alapján fog megtörténni.

A projekt keretén belülmegépítésre kerül két új nyersvíz nyomóvezeték a Dömsödi úti vízmű telepre. A két új vezeték az alábbi utcákat érinti.

Nyomóvezeték-1:Elnök utca (V. kút) – Thököly út – Vasvári Pál utca – Bem utca – (Erdész utca) – Attila utca – Rezeda utca – Dömsödi úti Vízmű telep

Nyomóvezeték-2: Dömsödi úti Vízmű telep – Dömsödi út – Gesztenyefa utca – Kék-Duna Sétány – Bodza utca – Sarkantyús utca – Vízmű VIII.sz. kút

A nyersvíz vezeték kivitelezése az ivóvízellátást nem érinti.

A projekten belül Ráckeve két vízmű telepén (Dömsödi út 85.; Dr. Mészáros Lajos u. 18.) új ivóvíztisztító technológia kerül megépítésre a hozzá kapcsolódó építményekkel.

Kivitelezési időszak: 2019. szeptember 16. - 2020. április 30.-ig

Az új ivóvíztisztító technológia kivitelezése a lakossági ivóvízellátást nem érinti.

A kivitelezések zavaró zaj kibocsájtással járó tevékenységek, mely kismértékben zavarhatja a lakosság nyugalmát.

Amennyiben a kivitelezéssel kapcsolatban észrevételük van kérjük azt az alábbi telefonszámon bejelenteni szíveskedjenek: PROJEKTVEZETŐ : +36-30-737-6355

Fentiekkel kapcsolatban kérjük a Tisztelt Lakosság szíves türelmét és megértését.

banner 900x300

Tourinform irodák és információs pontok felújítása

tourinform felujitas

Ráckeve Árpád tér és hév állomás közötti kerékpárút létesítése

logo kerekparut

A Ráckevei Ady Endre Gimnázium épületenergetika korszerűsítése KEHOP-5.2.9-16-2016-00119

adygimi 2 banner

Külterületi helyi közutak fejlesztése..." - VP6-7.2.1-7.4.1.2-16

eu videki tersegek

Ráckeve Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

banner ASP 2018

A „Határtalanul!” program Kárpátaljai akcióprogram (HAT-17-04) pályázat

hatartalanul banner

Hasznos funkciók

szechenyi 2020 logo

A ráckevei Vadkacsa szabadstrand fejlesztése

logo vadkacsa
 

csaladbarathely

Facebook

RSD Projekt

rsd banner

Online TV

A weboldal cookie-kat használ. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.
Elfogadom